2014. október 29., szerda

the ultimate BK playlist

Zenére írni - bár a tudomány jelenlegi állása szerint egyáltalán nem produktív -, de nagyon szórakoztató. Még azoknak is, akik képtelenek játék közben koncentrálni, ha a youtube-on valami prüttyög a háttérben, általában van egy zenéjük, ami, nos, a karakterükről szól

Lehet, hogy a szöveg, lehet, hogy a hangzás, lehet, hogy pusztán az érzés miatt, de ha meghallod a buszon vagy a plázában, nem tehetsz róla, a karaktered azonnal mozgolódni kezd. Mert szereti. Mert mindannyian szeretjük. Mert hiába, a fene vinné el, bárki bármit mond, az a szám akkor is róla szól. 

Kommentben írjátok meg a saját karakterzenéteket, hogy létrehozhassuk a legteljesebb bagolyköves slágerlistát! Nyugodtan indokoljátok meg, hogy miért, engem tényleg érdekel - és másokat is. 

Mivel pedig senki sem szeret első lenni, majd kezdek én:

Dwayne Warren: Kevin Rudolf Ft. Lil Wayne - Let It Rock

4 megjegyzés:

  1. Ez egy gigahosszú listának ígérkezik :D Még akkor is, ha mindenki csak egy-egy számot ad meg...
    Gareth Nightingale: Switchfoot - Afterlife

    VálaszTörlés
  2. Én is elkezdtem mixeket csinálni a karakteremhez és különböző kapcsolataihoz :D Szóval elég sok dalt találtam, ami illene hozzá, de talán ez a legjobb: Pharell Williams - Despicable Me.

    VálaszTörlés
  3. Kahlil L. Rochard: Sting - Englishman in New York
    Nothart Konstantin: Marilyn Manson - The beautiful people (az állat), Lilly Allen - F*ck you (az "ember")
    Gilbert Blythe: 90% Imogen Heap (Headlock, Spookey), de most OK Go - I Won't Let You Down (videóstul nézzétek. halálos).

    VálaszTörlés
  4. Cyanne North: Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark ^^ A múltkor megszólalt a kávézóban, és szinte remegtem a hsz-írás késztetésétől. ><

    VálaszTörlés