2016. március 2., szerda

Nagyvalag, Nagyveleg, te csodás!

Kedves Kövecsek, Kavicsok, Kis Sziklák és Nagy Sziklák!

Idén is helyszínjelentéssel érkezünk számotokra a következő, 2016-os nyári táborunkról. Ebben elmondjuk, körülbelül mire számíthatunk az új helyen, mennyire marha jó, és esetleg, hogy mi nem nagyon jó. (Ilyen szerintem nincs, de majd meglátjuk, ahogy a fotókat böngészem.:) Illetve bátorítani fogunk titeket a jelentkezésre, és csitítjuk a rémhírek okozta aggodalmat: attól, hogy hivatalosan limitált férőhely van a helyszínen, mi egészen biztosak vagyunk, hogy
a) nem lesz annyi jelentkező, hogy ezt kitöltsük, mert elég nagy ez a szám;
b) ha mégis túlcsúszunk, holt zicher, hogy meg fogjuk oldani, hogy mindenki, aki szeretne, kényelmesen elférjen a nagyvelegi kastélyban.
Szóval semmi pánik és rinya, mindenki jelentkezzen, nem kell senkire várni és előzékenykedni, mert mindenki el fog férni és jól fogja érezni magát! <3

Kezdjük hát!
Mondjuk mindjárt a bejárattal!
A nagyvelegi kastélyban fogunk lakni (akinek ez az információ meglepetés, olvassa el még egyszer a főoldalon lévő táboros hírt! :), amelynek mágiaügyi minisztériumi összeköttetései révén rögtön a kerítéskapuja előtt egy álcázott bejárat áll, amely a Minisztériumba vezet. Will ott intézte az engedélyeket, amelyek egy mágus kiscsoport varázstalan településen való nyaralásához szükségesek.


Azután, a kapun belépve balra található egy csomó mugli hülyeség, amit nem értünk.


Aki volt már Nagyvelegen, ismeri kedvenc extránkat a helyen: színpad ajtókkal, ablakokkal meg minden egy hatalmas Nagyterem végében *_*


Van még csocsóasztal, pingpongasztal, sok zuhanyzó (zuhanyfüggönyökkel és pakolófelületekkel), emeletes ágyak és polcok. Az épület egy kicsit (elég durván) át lett alakítva, ami a szobákat illeti, illetve a pincébe való lejáratot. A pince valamelyest még mindig labirintus, de az átépítésről nem mutatok képet, hogy aki ismerte a helyet eredeti állapotában, átélhesse azt, amit mi. ("Aztaaaaa, mekkora lejáraaaat." "Itt egy szoba voooolt? És eltűűűűűnt?!" Meg ilyenek:)

Helyette megmutatom, milyen szép színesek a bögrék :3


Aki volt a tavalyi köveskáli táborban, az tán nem is mert eddig ebben hinni, de fotóval is bizonyítjuk, hogy itt, Nagyvelegen:
VANNAK SZÉKEK!

De még ennél sokkal több!


Látjátok, itt kettő már felbátorodott, és el is indult felénk... :)

Szép a hátsó udvar, és a szomszédban van egy mini rom. :)


Az egész hely pedig kiválóan alkalmas számháborúzásra :3


A közelben pedig - ide el fogunk sétálni - lehet hatalmas szélforgókat találni, és velük rohangálni!


Jó nézegetést! Hamarosan kiküldjük a programlejelentőket is azoknak, akik szeretnének órát vagy más játékot tartani a táborban. Tudom, hogy ez a kis beszámoló minden fontos pontot érintett, ami érdekelhet titeket, ha mégis akadna, kérdéseiteket bátran tegyétek fel a fórumon! :)


Ui.: Persze, videó is jár idén is. Ezen éppen számháborúzunk Willel.



2 megjegyzés:

  1. Azok a számháborús kártyák, jesszus XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mondom, hogy egyszerű volt kiolvasni Napcsi ötödfokú polinomját! :D

      Törlés