2014. október 28., kedd

A kezdetek kezdetén

A fórumot olvasgattam, egy elképesztően vicces játékot, amikor felötlött bennem, milyen jó lenne tudni, hogy jött az ötlete ennek a szórakoztató karakternek. Megkérdezném az Álmodót, egy könyv alapján mintázta-e vagy ez mind benne fogalmazódott meg először? Eleve ilyennek képzelte el, vagy később alakult ki?

Az ötlet nyomán pedig, bár kidolgozatlanul és nagyon ostobán, de megszületett az Edictum távoli unokatestvére. Ez mind az Álmodóknak szól, játékról és karakterekről, az oldalról és a varázslatról - Álmodóknak. Persze a legtöbben azt kérdezitek most, miért van erre szükség egyáltalán?
Meglátjátok. Meglátjuk. :)

A tervek alapján a következő témákkal találkozhattok nálunk:


Cikkek és beszámolók a karakterekről azoktól, akik mögöttük állnak
Egy film, egy könyv, vagy egy zeneszám - bármi lehet, ami megadja az ihletet az új karakterhez, általában pedig mindenkinél más. Az első elképzelés után pedig a karakter gyakran önálló életre kel és egész mássá alakul, mint amilyennek a "gazdája" eredetileg megálmodta. 

Időről- időre egy álmodót szeretnénk kifaggatni a saját tapasztalatairól, a szerepjátékos szokásairól és, hogy ő milyennek látja a karakterét, alkotói szemmel. 

Szerepjátékos tippek, karakteralkotási segédlet, nem csak kezdőknek


Változások és fejlesztések

Az oldalunk állandóan változik, alakul, fejlődik, kívülről ezek gyakran szinte észrevehetetlenek. A nagyobb, tervezett változásokról a fejlesztők segítségével itt fogunk beszámolni, itt követhetitek az eseményeket, akár véleményezhetitek is.

Találkozók felhívásai, beszámolói

... és minden más, ami majd út közben kialakul. 

Őszintén reméljük, hogy örömötökre szolgál az új blog, sokan pedig nem csak olvassátok majd, hanem írni is fogtok ide. Ha már most kedvet kaptatok hozzá, jómagam, Dwayne Warren (álmodója) bagolyban vagy bármilyen más módon várom a jelentkezéseket. :)

Végezetül pedig: köszönöm Dolnak, aki végighallgatta a nyávogásomat róla, mennyire nem tudok bevezető cikket írni, illetve a blog nevének ötlete is tőle származik.


1 megjegyzés:

  1. Nekem ez az ötlet - és a megvalósítás - nagyon tetszik. *_* Alig várom, hogy olvashassam a cikkeket. :D

    Jah, és aranyos a bagoly a fejlécben. ::) <3

    VálaszTörlés