2015. április 19., vasárnap

Kell egy kis BK szünet időnként mindenkinek (?)

Elvileg most sajnos ez a képernyő fogadja, aki a Bagolykőre látogat...


"Jelen tudásom alapján a tárhelyszolgáltatónk elfelejtett értesíteni minket arról, hogy fizetni kell. Így lejárt a domain nevünk. Megérett az idő arra, hogy új szolgáltatót keressünk. Ez viszont átköltözéssel elhúzódhat akár egy hónapra is. Ne essetek kétségbe. Igyekszem 2-3 napon belül összehozni egy ideiglenes oldalt. Dollal dolgozunk az ügyön. Ott csak a Bagolykő lesz, a többi oldalunk nem. Az átköltözés ideje alatt az ideiglenes oldalt használhatjátok." - Rabbot

Szóval ne aggódjon senki, a fórum minden adata megvan, nem veszett el semmi, és amíg a rend helyre nem áll, addig is ott lesz nekünk az imént említett ideiglenes oldal, amelynek elérhetőségét hamarosan közöljük ebben a cikkben és mindenütt, ahol elérjük egymást (lásd: Facebook csoport).

update:

Kedves Kavicsnép!
Egy kicsit el fog húzódni, míg újra visszakapjuk a fórumunkat, ezért tábort vertünk, méghozzá Madagaszkár varázslóüdülőjében, mert Portnipper professzor igen jól bánik a pénzzel és a szavakkal. smile emoticon
Az egész iskola tanulmányi kirándulásra megy, a falulakóknak sajnos maguk kell megoldaniuk, mit keresnek a szigeten (hajrá, vámpírok! :-*), de esetleg jó kiindulópont lehet az, hogy a közeli falu Bagolykő testvérfaluja, illetve az igazgatónak köszönhetően most a Bagolykő környékiek is jutányos áron utazhattak ide és szálhattak meg a madagaszkári varázslófaluban.
Jó játékot! (Dol)

2 megjegyzés:

  1. Addig is folyik a designtervezgetés a BK-s csoportban, illetve a kommentparti a levitásban! (meg esetleg máshol, ahol én nem vagyok bent xD)

    VálaszTörlés
  2. Olyan jó, hogy mindenhol beindult most az élet álmodóilag! *-* <3

    VálaszTörlés