2015. május 25., hétfő

Curve Fever!

A Levitában már korábban megreklámozott, bár akkor BK-s körökben nem sokakat megmozgató játék most végre meghódított egy jó nagy kupacot tagjainkból! :)

Ha nincs épp kedved, vagy nem tudsz hozzászólást írni, remek időtöltés fogni egy kígyót, és azon gürizni, hogy te élj legtovább közületek! Erre minden eszközt be lehet vetni: úgy csinálni, mintha nem léteznél, hátha akkor nem bántanak (esélytelen); jól kiszúrni a másikkal, hogy kénytelen legyen beléd, vagy a falba menni; különleges extra "ajándékokat" felvenni a pályán, amivel magadnak okozhatsz jót (vagy rosszat, helyzetfüggő), mással szúrhatsz ki, vagy a pályára hathatsz.
Hogy a most kedvet kapók se induljanak hátránnyal, ezeket az ikonokat gyorsan bemutatom:


A feladat tehát annyi, hogy a békén hagyott állapotban folyamatosan előre igyekvő kígyód a balra és jobbra gombokkal irányítsd, és ne menj neki se másnak, se a falnak. Ha körülötted mindenki meghalt, nyertél!
Közben lehet csevegni is, bár angolul (és hollandul?) káromkodni, valamint "helló"-val köszönni nem, azt a chat automatikusan "mooh"-val helyettesíti.^^

Hangulatfokozás céljával mutatok egy pillanatképet a játékból:


Végül pedig nézzétek meg, hogy játsszuk ezt mi! :)

   

   

   
  

  

Ha elhatároztatok, hogy ti is kipróbáljátok a dolgot, látogassátok meg a CurveFever.com-ot! Katt!
Akinek tetszik a játék, jelentkezzen kommentben vagy bagolyban FB-csoportunkba, ha szeretne értesülni a napi rendszerességű játékestjeink pontos idejéről és helyszínéről! :)

Ui.: Ha többen vagytok egy gépnél, az sem akadály. Ugyanazon billentyűzeten játszhattok többen is, amíg csak találtok szabadon két különböző billentyűt, amit nyomogathattok. :)


2 megjegyzés: